Velemény a hüvelygyűrüröl? Akinek van leírná vele a tapasztalatát?
Figyelt kérdés
#fogamzásgátló #Hüvelygyűrü
2022. máj. 23. 06:56
11/12 anonim válasza:
koszonom a gyors valaszt kedves 8as 😇
12/12 anonim válasza:
Én Nuvaringet használok, éppen ma fogom felhelyezni a másodikat. Nagyon féltem tőle (ezelőtt kizárólag óvszert használtunk),viszont felhelyezni egy pillanat, aztán én el is felejtettem, hogy ott van, egyáltalán semmit nem érezni, néha ellenőriztem is, megvan-e még? A hormonoktól féltem, de semmilyen rossz hatást nem vettem észre magamon. A másik amin aggódtam, hogy a párom zavarni fogja (aktus közben ki lehet venni max. 3 órára), viszont ő azt mondta egyáltalán nem érzi, tehát ez is rendben. Múlt héten szerdán vettem le 19 órakor, papír szerint 2-3 nap múlva kell megjönnie, na nekem ehhez képest a 4. nap este 10-kor jött meg, picit már aggódtam, de ez teljesen normális. És ahhoz képest, hogy megvonásos vérzés, hálistennek egészségesnek tűnik, talán még több is mint a normál menstruációm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!