Mitől fájhat a farokcsontnál?
Figyelt kérdés
Egy ideje néha fáj a farokcsontomnál. Főleg akkor veszem észre, ha zuhanyzok és hozzá érek mikor megmosom és a víz is és akkor elviselhetetlenül fáj, alig tudom megérinteni. Égő érzés inkább. Olyan mintha néha éreznék ott egy ilyen bevágást is de úgy nem annyira látni. Ott mellesleg rendkívül sokat izzad, jobban mint bármelyik testrészemen. Kellemetlen mert így hamar bevizesedik a bugyim és büdös lesz. Meg ha hosszabb ideig nem fürdök, akkor ott kellemetlen szagú szokott lenni, máshol nem érzek ilyet, csak ott. Nem tudom mihez hasonlítani talán állott cipő szag. Lehet valami fertőzés vagy gyulladás ott? Milyen orvos tudná megnézni? 24N vagyok.2022. máj. 22. 06:49
1/1 anonim válasza:
Megválaszoltad saját magadnak.
Mivel mindig beizzad ezért a bőröd már nem bírja. Nézd meg tükörrel ott a bőrt.
A legjobb lenne egyébként szabadon hagyni hogy levegőzzön és tudjon regenerálódni a bőr.
Használj pamut bugyit és hintőporozd be egy nap többször azt a részt. Éjszakára pedig kend be Sudocremel vagy Neogranormonnal.
Vagy nézesd meg bőrgyógyásszal nem-e gombás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!