Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudom, ez egy intim és egy elég tabu kérdés, de úgy gondolom, hogy fontos ezt megkérdezem valamitől, mert szerintem nem normális.
Már nem egyszer tapasztaltam, hogy a mellemből jön tej. Anyukám figyelt fel rá. 17 éves vagyok, nem szoptatok, nem várok gyermeket. Vannak egyéb panaszaim, de nem tudom, hogy ide tartozik-e.
Szerintetek ez normális?
2022. máj. 21. 17:42
11/12 A kérdező kommentje:
De ezt a magas prolaktint egy éve mérték. Nem lehet tudni azóta hogy változott.
2022. máj. 22. 11:51
12/12 A kérdező kommentje:
Most legutóbbi 965 mIU/L volt (Ref. tart.: 102-496).
A neurológus, mert vannak idegrendszeri tüneteim is, mondta, hogy keressek fel egy endokrinológust. Egy ideje le vagyok bénulva és az endokrinológus mondta, hogy okozhat, ha ez egy daganat, bénulást.
Nemsokára megyünk MRI-re.
2023. márc. 7. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!