Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A tisztasági betétnek mi...

A tisztasági betétnek mi értelme van? Mi történne, ha nem használnánk?

Figyelt kérdés
Az egészségügyi az nem kérdés, az szükséges dolog a vérzés miatt. Viszont a tisztasági elgondolkodtató, hogy biztosan szükségtermék és nem inkább csak kényelmi dolog? Vajon meg lehetne lenni nélküle is - tekintve, hogy a folyást ki lehet mosni simán? Vagy mi történne, ha nem lehetne tisztaságit kapni csak valóban szükséges eü.-t?

2022. máj. 21. 07:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem használok. Felesleges pénzkidobás, elég az a havi 6-7 nap amíg muszáj betétet használni, nem még minden nap. Bugyit minden nap tisztára vesz fel az ember egyértelmű, legalábbis annak kéne lennie, és kimossa azt a kis fehér folyást belőle. És nem fülledt be, szellőző. Sokkal egészségesebb. Egyik tisztasági se olyan légáteresztő, mintha nem lenne ott. Egyébként meg semmi más, csak üzlet az egész. Napi 15 forintokat többször is kidobálni tök felesleges.
2022. máj. 29. 21:59
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Mindig használok.
2022. máj. 31. 07:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sokáig nem használtam, aztán pár hónapja a nővérem vett egy dobozzal, és néhanapján, mikor valami fontosabb esemény volt, használtam. Szép lassan rászoktam, most már kényelmetlenül érzem magam nélküle.

Illatos és felfogja a folyást. Valahol olvastam, hogy nem egészséges, úgyhogy aki eddig nem kezdte el, az ne tegye, mert később nem tud nélküle élni. De az is lehet, hogy csak én függtem rá ennyire, fene tudja.

2022. jún. 12. 00:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
9 es nek. orulok hogy nemcsak en vagyok lent izzados, azt hittem ez ritka problema , ezert is hasznalok tisztasagit minden nap. ejjel nem mert bugyi nelkul alszom.
2022. júl. 10. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!