Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 8 eves kislanyomnak elmondhato...

8 eves kislanyomnak elmondhatom hogy menstruálni fog ??

Figyelt kérdés

2022. máj. 18. 20:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%
Sosem (!!) korai elkezdeni a felvilágosítást. Csak mindig a gyerek adott nyelvén, szintjén kell neki elmagyarázni a dolgokat.
2022. máj. 21. 02:46
 12/13 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat , ugy dontottem elmondtan neki , egesz jol fogadta
2022. máj. 21. 09:31
 13/13 anonim ***** válasza:
72%
persze igy a legjobb ha ezt az ember előre elmondja a kislányának hiszen ez egy nagyon is természetes dolog. nekem korán 10 évesen jött meg. akkoriba nem jól fogadtam nyűgnek gondoltam az egészet. a betét kényelmetlen volt meg hasgörcsök gyötörtek ám ezek a mai napig gondot jelentenek számomra. ami viszont a különbség hogy megtanultam hogy ha ugy fogom föl ezt az egészet hogy ettől vagyok nő akkor elszáll minden mérgem ezzel kapcsolatba mert szeretek nő lenni. ilyenkor is igyekszek csinosan öltözni élni a megszokott életem. szóval a kislányokat biztatni kell el kell érni hogy ők is a pozitiv oldalát lássák a dolognak.
2022. júl. 6. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!