Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fáj az egyik mellem, mit...

Fáj az egyik mellem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

(Eddog soha életemben nem fájt, nincs szexuális életem, nem szedek fogamzásgátlöt, ciklus 14. napja, 24N)

Tegnap este éreztem először ( ha ez számít, edzőtermi edzés után). Ma reggel munkába menet, ebédszünetben boltba menet és a szokásosnál is etősebben miior futottam a villamos után. Mintha mozgással összefüggene.

Szúr, ég és főleg a mell teteje. A másiknak semmi baja. Olyan a fájdalom mintha kívül sérült volna, de kívülről semmi nem látszik.

Mit tegyek?

2022. máj. 18. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Hordj sportmelltartót.
2022. máj. 18. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy emlő ultrahangra elmehetsz.

Mondtam volna, hogy ciklussal esetleg izomlazzal osszefugg, de akkor mind a kettőnek kéne fájnia.

Ettől függetlenül lehet nincs semmi komoly baj, de ha ilyet korábban nem tapasztaltál akkor érdemes megnezetni egy orvossal.

2022. máj. 18. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
orvossal nézesd meg.
2022. máj. 18. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!