Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet cisztám ha még szűz vagyok?

Lehet cisztám ha még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
nem megyek el nőgyógyászhoz mert már elértem egy bizonyos kort és még szűz vagyok, és cikinek érzem a nődoki előtt. Vannak tippek hogy mit tegyek hogy elmúljon magától?
2022. máj. 15. 14:38
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
A rák csak akkor alakulhat ki ha már él nemi életet az ember
2022. máj. 15. 16:10
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

21

Hamis.

2022. máj. 15. 16:30
 23/31 anonim ***** válasza:
88%

1.Rák bárkinél kialakulhat ha szexel ha nem.

2.Attól hogy más volt a mostani ciklusod pár dolog miatt nem jelenti azt hogy cisztád van.Nem is értem honnan szedted ezt.

3.Mikor ciszta van azt mindig érzed és nemcsak menzesz előtt.Nekem mikor volt ülni alig tudtam meg létezni mivel annyira fájt.Ok,mondjuk nagy volt nyilván ha kissebb akkor nem ennyire fáj.

4.Menj orvoshoz ha aggódsz.Jobb mint ha találgatsz és agyalsz hogy mi lehet a baj márha van egyáltalán.Ha mégis ciszta arra kapsz gyógyszert és felszívódik általában.Az orvost nem érdekli hogy te szűz vagy teljesen mindegy hány éves vagy.

2022. máj. 15. 16:53
 24/31 anonim ***** válasza:
78%

OMG!

Hogy lehet vki ennyire fogalmatlan a sajat testét illetően?

2022. máj. 15. 17:53
 25/31 anonim ***** válasza:
86%
Jóég ne legyél már ilyen gyerekes. :D A nőgyógyász napi x beteget lát, tökéletesen nem az fogja érdekelni, hogy jaj te most huszom, harminc akárhány évesen szűz vagy-e. Orvos, az a dolga hogy a panaszaidra választ adjon, segítsen, és meggyógyítson. Nem az, hogy ítélkezzen. Rákos lehetsz akkor is ha szűz vagy, egyik gimis barátnőm 10-ben lett rákos, holott életében nem volt senkivel akkoriban. Ennyire leszarod az egészséged komolyan? Pláne 18 felett már évente egyszer illik elmenni rákszűrésre is. Az orvos nem azért van ott és vizsgál meg mert rosszat akaar neked, szóval szedd össze magad és menj el mint minden normális felnőtt ember. :)
2022. máj. 15. 17:54
 26/31 anonim ***** válasza:
22%

25

Micsoda kioktató... Nem ezért jött ide a kérdező.

2022. máj. 15. 19:02
 27/31 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy voltam orvosnál régebben és nem csinált rákszűrést pedig azért mentem mert hogy szűz vagyok.
2022. máj. 15. 19:25
 28/31 anonim ***** válasza:
76%
Az, hogy régebben voltál egy orvosnál, az nem jelenti azt, hogy most nem kell menned, vagy hogy most nem lehet problémád. Ez olyan mintha azt mondanád, hgy gyerekkorodban eltört a lábad, akkor be lett gipszelve, szóval a mostani töréssel nem mész el mert minek....
2022. máj. 15. 19:31
 29/31 anonim ***** válasza:
86%

Ez tök normális.

Az nem, hogy nem voltál még nőgyógyásznál.

2022. máj. 16. 11:41
 30/31 anonim ***** válasza:
80%
#28: remek példa! :)
2022. máj. 16. 11:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!