Napsi1D kérdése:
Égésség ügyi kaparásom lett volna 2022. 05. 13. án de a doki lemonta miért?
Figyelt kérdés
A történet ott kezdődik, hogy januártól nekem nem volt menstruációm. Egészen április 24. Ig ekkor jött meg. Majd már feltűnt hogy csak nem akar múlni ez az egész és görcsölni is kezdtem. Majd május első hetében elmentem nőgyógyászhoz megvizsgált és írt fel vérzés csillapítót. Amit szedtem rendesen. Majd május 11. Én hívtam, hogy hát még mindig semmi és ugyan úgy vérzem. Ekkor mondta hogy pénteken meg műt majd másnap csütörtökön hívott hogy mégsem hanem ír gyógyszert most szedem azt de semmi változás. Valaki mondjon valami okoságot.2022. máj. 15. 12:39
1/3 anonim válasza:
Okosságot egyedül az orvosod tud mondani.
Nem honnan kéne tudnunk a miértjét?
3/3 anonim válasza:
Istenem 😂😂😂
Lehet valami közbe jött neki amihez mondjuk nincs közöd?
Örülj hogy nem rázott le és kaptál gyogyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!