Próbáltátok már az OB Optibalance tampont, vagy az applikátorosat?
Én évekig betéttel próbálkoztam, a legkülönfélébb márkákat, típusokat kipróbáltam. A esetek 80%-ban normális csere mellett is átázott, vagy simán elmozdult és a fehérneműm látta kárát... Nemrég elhatároztam, hogy kipróbálom a tampont, mivel már annyit hallottam róla. Eleinte egy olcsó márkával próbálkoztam, de mondanom sem kell, hogy a felhelyezése a legjobb próbálkozás, tudás ellenére is rémálom volt. Akkor eléggé elkeseredtem, és fontolgattam, hogy újra visszatérek a számomra oly utálatos betéthez. Ismét negatív tapasztalatok értek, ekkor már teljesen besokalltam. Aznap megfogadtam, hogy kipróbálom a híres o.b-t, abból is legdrágábbat. Így is történt. Megvásároltam az Optibalance-nevű dobozkát, majd a menstruáció első napján ki is próbáltam. A felhelyezés gyerekjáték volt, órákig kellemes, száraz érzést biztosított, nem beszélve a vitathatatlan védelemről. Számomra pedig a biztonság, kényelem és a minőség a legfontosabb. Szerintem ezért érdemes áldozni és kevéssel több pénzt fizetni...
A jövőben minden bizonnyal maradok az o.b.-nál, és ajánlom minden lánynak, nőnek, akinek folyamatosan meggyűlik a baja a betétekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!