Mennyire erős fájdalom a normális ovulációkor??
Az elmúlt 3-4 évben rendszeresen érzem az ovulációmat, volt már hogy erősebben de inkább mindig gyengébben. Most ebben a hónapban szombat este kezdtem el érezni de durván, sántítva tudtam csak menni nagyon feszített a petefészkeimnél. Másnapra vasárnapra jobb lett nagyon kicsit éreztem csak, ma hétfőn napközben szintén épphogy éreztem valamit viszont most estére megint nagyon erős fájdalmam van..bele-bele nyilal és ismét alig tudok úgymond járni. Mennyire normális ez és mennyi ideig fájhat az ovuláció???
Szerintem ha holnapra nem múlik el, akkor megyek az orvoshoz..
Ez nem az.
3. Napja ovulálsz, ne hülyéskedj már...
Nekem is 4-5 napig tart, és sokszor én is menni alig tudok. Pedig eskü nem vagyok egy hisztis fajta, magas a fájdalomküszöböm, nem rinyálok minden csipcsup
dolgon, de ezt a 4 napot nagyon tudom utálni, minden mozdulatra belesajdul a méhem meg benyilal vmelyik petefészkem felváltva. Tényleg nagyon rossz. Amikor még nem tudtam, hogy ez a peteérésem, még orvosnál is voltam, hogy biztos valami húgyúti fertőzésem van vagy valami gyulladás a méhemben. de aztán kiderült h semmi bajom, csak peteérésem van ilyenkor. Ezt leszámítva, hogy baromi kellemetlen, nem volt belőle gondom, 3 terhességem volt eddig, mindegyik elsőre sikerült is.
Nekem is iszonyatosan fáj aznap ,amikor ovulacios van. Menni alig bírok.
Ez nálam szerencsére csak 1 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!