Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet a fogamzásgátlót 1...

Lehet a fogamzásgátlót 1 héttel tovább szedni? Most kéne megjonnie, jövő pénteken, de az a gond elutazok május utolsó hétvégéjén illetve június első hétvégéjen is. Ha most jönne meg pont bele esne a menstruáció illetve, ha nem tartanék

Figyelt kérdés
szünetet akkor is, pont bele esne. Ezért kérdezem, hogy esetleg egy héttel lehetne e most tovább szednem és csúsztatnom esetleg?
2022. máj. 1. 08:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Igen, ha tovább szeded egy héttel nem fog most megjönni hanem akkor amikor tartod az egy hetes szünetet.

Anno amikor szedtem én is csináltam ilyet.

2022. máj. 1. 20:43
 22/29 anonim ***** válasza:
35%

Te amúgy hány éves vagy kérdező? Kb 14 lehetsz az írásod alapján. Nem mi vagyunk a szánalmasak. Segíteni akartunk, erre pattogsz itt. Neked még nem kéne szexelni ennyi ésszel.

Ez a nullára pontozás pedig szintén nem a szánalmas dolgaid közé tartozik ugye? ;)

Szedd folyamatosan a hülye gyógyszered!

Sajnálom a többi kommentelőt is, aki segíteni jött ide.

2022. máj. 1. 21:54
 23/29 A kérdező kommentje:
Te semmit nem segitettel. Ki mondta, hogy szexelek? Hogy jön ez ide?
2022. máj. 2. 07:48
 24/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm 21-es válaszoló.

Azt megkerdezhetem, hogy a maradek gyogyszerrel mit csináltál ami megmaradt?

2022. máj. 2. 07:50
 25/29 anonim ***** válasza:
Hát én szedtem folyamatosan a gyógyszert évekig, úgyhogy én azután hagytam 1 hét szünetet amikor ugye csúsztattam és folytattam tovább ahogy kell. Te nem szeded egyébként a fogamzásgátlót csak azért hogy csúsztasd a menstruációdat?
2022. máj. 2. 08:03
 26/29 A kérdező kommentje:

Ezt nem igazan értettem...

Évekig szedted folyamatosan, szünet nélkül, ugyhogy a menstruációd se jött meg?

2022. máj. 2. 08:24
 27/29 A kérdező kommentje:
De én is szedem már nagyon régóta.
2022. máj. 2. 08:25
 28/29 A kérdező kommentje:

Vagy úgy értetted régóta szeded és egyszer volt úgy, hogy csúsztattal 1 hetet?

Akkor megjott és a maradék 14 szemet kiegészítetted a 21 szemre és normálisan szedted tovább?

2022. máj. 2. 08:28
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem. Évekig szedtem a gyógyszert ahogy kell, csak egyszer kétszer csináltam azt hogy nem tartottam meg az egy hetes szünetet és így csúsztattam a “menstruációt”.

Ne bonyolítsd ennyire túl.😄 ígyis-úgyis ugyanannyi fog maradni ha tovább szeded egy héttel ha nem.

28 db-ot szedsz be a 21 helyett, aztán jön a szünet (közben majd ugye megjön) és elkezded szedni megint.

2022. máj. 2. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!