Lehet a fogamzásgátlót 1 héttel tovább szedni? Most kéne megjonnie, jövő pénteken, de az a gond elutazok május utolsó hétvégéjén illetve június első hétvégéjen is. Ha most jönne meg pont bele esne a menstruáció illetve, ha nem tartanék
Igen, ha tovább szeded egy héttel nem fog most megjönni hanem akkor amikor tartod az egy hetes szünetet.
Anno amikor szedtem én is csináltam ilyet.
Te amúgy hány éves vagy kérdező? Kb 14 lehetsz az írásod alapján. Nem mi vagyunk a szánalmasak. Segíteni akartunk, erre pattogsz itt. Neked még nem kéne szexelni ennyi ésszel.
Ez a nullára pontozás pedig szintén nem a szánalmas dolgaid közé tartozik ugye? ;)
Szedd folyamatosan a hülye gyógyszered!
Sajnálom a többi kommentelőt is, aki segíteni jött ide.
Köszönöm 21-es válaszoló.
Azt megkerdezhetem, hogy a maradek gyogyszerrel mit csináltál ami megmaradt?
Ezt nem igazan értettem...
Évekig szedted folyamatosan, szünet nélkül, ugyhogy a menstruációd se jött meg?
Vagy úgy értetted régóta szeded és egyszer volt úgy, hogy csúsztattal 1 hetet?
Akkor megjott és a maradék 14 szemet kiegészítetted a 21 szemre és normálisan szedted tovább?
Nem. Évekig szedtem a gyógyszert ahogy kell, csak egyszer kétszer csináltam azt hogy nem tartottam meg az egy hetes szünetet és így csúsztattam a “menstruációt”.
Ne bonyolítsd ennyire túl.😄 ígyis-úgyis ugyanannyi fog maradni ha tovább szeded egy héttel ha nem.
28 db-ot szedsz be a 21 helyett, aztán jön a szünet (közben majd ugye megjön) és elkezded szedni megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!