Baj lehetett, vagy túl gondolom?
5 nappal előbb megjött csütörtökön (28.án) a mensim. Előtte 2 héttel volt utoljára barátommal szex, volt védekezős szex is, mikor elment. De volt hogy csak berakta egy 2-3 tolás erejéig. Mindig elfelejtem a fájdalom érzést, így csak nehezen tudom összehasonlítani mikor mennyire fáj. Úgy éreztem, hogy most csütörtökön nagyon fajt, jobban mint szokott(én a nagyon görcsölösök közé tartozom. Mikor megjott éppen petting volt, és ilyen barnásas vér jött, és csak este kezdett el a vörös vér jönni. 3 napja tart, de gyengül. Nekem alt 6-7 napig szokott tartani.
Lehettem terhes, es azerr fájt annyira vagy azért mert temetés volt 1 héttel ezelőtt és nagyon durván felfázhattam?

Ha fáj a szex, akkor az azért van, mert nem izgat fel, és/vagy nem tudod magad elengedni, akkor viszont nem kellene csinálni! Amennyiben nem akartok gyereket védekezés nélkül 2-3 tolásra sem kellene hagyni, főleg hogy egyikőtöknek sem okoz örömöt.
Azt meg végképp nem értem, hogy miért szexeltek, ha beteg vagy! Ha 5 nappal előbb jött meg a fájdalom biztos nem vetéléstől van, addig be sem tud ágyazódni. Ha azt gondolod terhes vagy csinálj egy tesztet, ha pozitív akkor lesz miről gondolkodni!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!