Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sokkal jobban fáj a menstruáci...

Sokkal jobban fáj a menstruációm mint annakelőtte. Baj lehet vagy ez szokványos?

Figyelt kérdés
8 éve menstruálok kb egy éve 5 napról 6ra változott a problémás napok száma és kb kibírhatatlanul fáj holott ezelőtt szinte semmi bajom nem volt a piros betűs napjaimon. Most gyógyszer, melegvizes párna és két napos fetrengés nélkül nem bírom ki még régen még sportolni is simán tudtam mellette. (A ciklusom mindkét esetben szabályos és rendszeres volt, nem szedtem fogamzásgátlót sosem és más hormonkészítményt sem, terhesség és abortusz sem volt) Miért lehet ez? 21L

2022. ápr. 30. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, de fordulj nőgyógyászhoz, az a biztos.
2022. ápr. 30. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Vizsgáltasd ki magad. Sok betegség okozhat hasonlót.
2022. ápr. 30. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Egyszer-egyszer nekem is van, hogy a szokásosnál rosszabb, de így, hogy ennyire elviselhetetlen lett és tartósan, ez nem normális. Én is azt ajánlanám, hogy ezzel fordulj szakemberhez.
2022. ápr. 30. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ne hagyd, hogy vizsgálat nélkül elhajtsanak, vagy hogy ész nélkül tabival akarják megoldani. A tabi max elfedi a tüneteket, ah elhajtanak akkor meg simán rejtve maradhatnak csúnya betegségek, mint az endometriózis. Ha kiderül, hogy nincs semmi komoly, akkor segíthet az aviva torna, nekem az elég szépen rendberakta a fájdalmat.
2022. ápr. 30. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy magasabb az ösztrogén szinted, mint kéne-ez okozhat fájdalmasabb erősebb menstruációt.

De ez csak tipp-endokrinológus, magán nőgyógyász tuti segíthet (SZTK-ban letojják sajnos többnyire)

2022. ápr. 30. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!