Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves koromtol jön a...

Hány éves koromtol jön a menszim mert már 12 vagyok és még nincs?

Figyelt kérdés
segitsetek kérlek lányok vagy nők kérlek mert igy egy nagy csomó pénzt pocsékolok intim betétekre hogy ne legyen véres a ruhám
2008. dec. 18. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges ez miatt aggódnod a lányoknak általában 13 éves korukban jön meg.én pl. 14 voltam amikor először megjött

1-2 év mulva neked is megfog jönni

2008. dec. 18. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki hogy még nincs! Amúgy fiatal vagy még szóval egyáltalán nem gond h még nem menstruálsz általbán 12-14 között szokott megjönni a lányoknak. Nekem 12 évesen jött meg és szerintem elkerülhetetlen h a lányok sohse ázzanak át előfordul sajna akármilyen ciki... és első nap nem fog ömleni belőled a vér majd a 2. napom de ez emberfüggő dolog. Nekem 12 évesen jött meg elsőnek éjszaka és reggel lepődtem meg, de előtte 2 nappal nagyon hisztis voltam és érzékeny és sokat sírtam... Ezt nem igazán lehet megmondani h pontosan mikor fog megjönni neked ne görcsölj majd megjön... Legyen nálad mindig egy betét.
2008. dec. 18. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

én 13 elmúltam amikor megjött, de nem készültem rá, szóval nem tettem be semmilyen betétet. először csak 1-2 csepp volt, az nem ázott át, és szerencsére ráadásul hétvége volt és otthon voltam.

de ne úgy képzeld el az elsőt hogy egyszercsak megindul és dől belőled a vér.

2008. dec. 18. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem kell hogy tegyel be betetet, hiszen nincs is meg a menstruaciod. Lehet, hogy 13 vagy 14 evesen jon csak meg. Addig mindig tegyel a taskadba egy betetet, az eleg.
2008. dec. 18. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 12 voltam, mikor megjött, és én is aggódtam (na jó, nem ennyire :P), hogy pár lánynak az osztályban már megvolt, nekem nem. Én előző éjszaka nagyon szenvedtem, majd' meghaltam, úgy fájt a hasam, eszembe nem jutott, hogy amiatt, hogy másnap megjön. (Persze a nyár kellős közepén, bikiniben, de szerencsére otthon :))
2008. dec. 18. 13:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Atya úr isten.

Minek veszel betétet, ha még nem is menstruálsz??? :D Amúgy meg ne intim betétet vegyél, hanem tisztaságit. Kényelmesebb, olcsóbb (sztem), és az sem fog átázni, amikor először megjön.

Amúgy lehet hogy csak évek múlva fog még megjönni neked, nem egy ismerősömnek 14-15 éves korában jött meg először. De általában 12-14 éves kor között várható. Mielőtt megjön, általában érzékenyebbek a nők, mellfeszülés, alhasi fájdalom, ingadozó hangulat stb.

2008. dec. 18. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem igazán vehetsz 1 csomaggal. Nekem 13 évesen jött meg előszőr. Ne akrs h megjőjjőn mert nem túl kellemes. Mert legalább 1 nap úgy fáj a hasad h menni is alig tudsz majd. Persze erre vannak gyógyszerek, de nekem nem hatnak.
2010. nov. 3. 09:30
 8/8 anonim válasza:
most télleg ? h mi? megveszed a beétet de még nemmenstruálsz ? ezt nem értem nincs ennek semmi értelme és igen ez pénz kidobás.. elég csak egy csomaggal venni aztán majd ha eljön az ideje xd ez nevetséges télleg ..(: már bocsi am van h 9 -10 évesen is megjöhet a mensid de van akinek csak 16 évesen(: szia
2010. nov. 4. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!