Ha nagyon kell pisilnem, és a menszesz miatt betét van rajtam, bele lehet csurgatni egy keveset időnként?
Elnézést előre is, ha buta kérdés, az a helyzet, hogy a munkahelyem olyan hogy csak bizonyos időközönként juthatok el mosdóba. Viszont utóbbi időben sok folyadékot iszok, így sűrűn járok pisilni is. Egy idő utan pedig rossz lesz a közérzeten.
Az jutott eszembe, hogy amikor menstruálok és betétet használok, nagyon elvetemült ötlet ha időnként bele pisilek egy keveset, hogy addig is jobb legyen a közérzetem? Nyilván sok adagot nem bír el, kicsi mennyiségekre gondolok. Annyi hogy nappal is éjszakai betétet használok ami ugye hosszabb.
Meg lehet csinálni? Valaki próbálta már ezt a megoldást hasonló helyzetben, Vagy abszolut hülyeség?
Kulturált válaszokat légyszi!
Köszönöm!
Hülye ötlet, az átlag vizeletmennyiség sokszorosa annak, amit egy betét fel tud fogni.
Hordj akkor felnőtt pelenkát.
Fúj, fene a gusztustalan formád..
Lefogadom ez megint a betétes, pelenkás fétises..
nem tudom miről beszélsz...
De kértem, hogy normális válaszokat adjatok.
Az 1,2,3-nak köszönöm. A többi nem volt hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!