A női vizelet véletlenül a bőrre kerülve okozhat károkat?
Az egyik barátnőm tegnap teljesen bepisilt. Már otthon volt, azonnal meg tudott fürdeni, tiszta ruhába bújt, ki tudta mosni a piszkos ruháit.
Most semmije nem fáj, nem viszket, de ott, ahol a nemiszőre van, a hasához közel olyan érzése van, mint amikor a napon leég a bőröd.
A vizelet okozhat ilyent a bőrrel?
Kávét ivott meg kólát és vizet, tehát volt koffein a szervezetében, nem tudom ez számít e.
És a folt a hasától a combjáig volt mindenütt, tehát azt a részt is érintette, ahol most ezt érzi, de, ahogy írtam, rögtön ment fürdeni.
Ez magától elmúlik, ugye? Vagy kéne rá krém neki?
Egyáltalán lehet, hogy ez okozta nála ezt a bőrirritációt?
Nincs köze hozzá.
Amúgy anonim oldalon miért úgy írod, hogy "az egyik barátnőm".
En is azt akartam irni hogy nem kell “baratnozni” amikoe pisilsz sosem eri szerinted a borod egy mikroszkopnyi csepp vizelet sem??
Max ha nevdes volt es a nedves nadrag kidorzsolte egy kicsit mielott le vetted volna
Szerinted a kisbabáknak miért kell sűrűn pelenkát cserélni és krémezni őket? 🤦🏽♀️
Kicsípheti a bőrt de halálos baj nem lesz tőle, a bőr nem rohad le.
9, szépen kérlek, ne offold szét az összes kérdést, amelyiket kommentálok vagy amelyiket én írok ki. Most már elég zavaró és fárasztó. Nem tudom miért pont engem találtál meg a sok-sok veled egyet nem értő felhasználó között és már ijesztő, hogy így kutakodsz utánam.
Kérlek szépen állj le vagy, ha ennyire szeretnél drámát, ennyire unatkozol, csinálj egy másik fiókot "Kócoska a förmedvény" névvel és veszekedj vele, engem meg hagyj békén!
Köszönöm és szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!