Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cserediákként hogy oldod meg...

Cserediákként hogy oldod meg a pirosbetűs napkat a fogadó családnál?

Figyelt kérdés
Nekem aztán elég sok van, éjszaka mindig átázok. Nem lesz privát szobám, még egyásik lány is lesz egy szobában velem. Tudni kell, hogy minden napra programok vannak, én otthon ha elmegyek suliba, akkor a reggeli véres bugyit beáztatom, de időm nincs kimosni és itt se lesz mert angoltanfolyam lesz meg programok. Arról nem beszélve, hogy elsőre ki se jön. Nem egy hetes programról van szó. Mosnom kell majd a ruhát, hogy tegyem ki mégis a család férfi feje elé az én véres cuccom de most komolyan? Ezt ott hogy oldottátok meg? Hipózni szoktam, reggel tusolok, utána sikálni ki a kádat mert ugye azt sem hagyhatod véresen, szóval előre kerek majd hipot meg miegymást. Szóval minden érdekel! Köszi, eléggé parázok emiatt.

2022. ápr. 24. 11:21
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
73%

Gyógynövény teát is ki lehet próbálni, hátha beválik. Cickafark tea és a pásztortáska csökkenti a vérzés mennyiségét és a fájdalmakat is.

Én pásztortáskát szoktam inni. (Mikor érzed, hogy napokon belül meg fog jönni, akkor napi 1-2 bögrével igyál meg valamelyik gyógyteából+első napokon is mehet. Én nem bírnám letuszkolni a torkomon, ha nem tennék bele gyümis filtert, neked is ajánlom, mert anélkül borzalmasak)

2022. ápr. 24. 15:59
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél magad alá törölközőt. Azt kimosod, ha véres lesz.
2022. ápr. 25. 18:49
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szülés után is erős a vérzés, amit meg kell oldani. Van ilyen célra Tena inkontinencia betét, sőt ilyen bugyi is, ami nagyon sok nedvességet elbír. Mi szülés után ezt használtuk a szobatársaimmal, senki nem ázott át!

Vagy tamponnal együtt használsz éjszakai betétet. A pizsama alsó alá felveszel fekete cica nadrágot. Egy nőnek meg kell tudni ezt oldani! Később számtalan helyzet adódik, munkahely, tréning, tárgyalás, stb.

2022. ápr. 25. 19:13
 44/48 anonim ***** válasza:
75%

Igen, kelj fel éjszaka 2-3x.

Mire fel ez a nagy hiszti? Én is pontosan így teszek, mert nem akarok reggelre gyilkossági helyszínt az ágyamból, és full leszrom, hogyha a mellettem alvónak ez nem tetszik.

2022. ápr. 26. 07:56
 45/48 anonim ***** válasza:
79%

44!

Hátha a melletted alvó is ugyanúgy leszarja, hogy neked mi tetszik

2022. ápr. 26. 08:18
 46/48 anonim ***** válasza:
69%
24es:sajnos én is parszor átazok,nem azert mert tele van hanem hatrafolyik és kifolyik a betétből.Pedig meg férne bele jócskán.
2022. ápr. 26. 20:23
 47/48 anonim ***** válasza:

Mit hasznalsz?

Tampon? Betét? Mértet? Márka?

2022. máj. 1. 23:43
 48/48 anonim válasza:
27%
Nagyon tudtok érvelni, kedves lányok! Lebutázzátok egymást! Az mire való?
2023. jan. 15. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!