Mikre szűrnek egy nőgyógyászati kenet tenyésztésnél?
A tenyésztés baktériumokra meg gombákra van.
A herpesz és a HPV pedig vírus, így értelemszerűen nem, azokhoz más vizsgálat kell. Mivel a Candida gomba, azt kimutatja.
Panasszal mentem nogyogyaszhoz. (Darabos bő folyás+ viszketés)
A doki vett kenetet. Megkaptam az eredményt, ami negatív lett valami csoda folytán… magán a leleten fel van minden sorolva, a gombától a herpes virusig, bakteriumig minden. De semmi nincs be X elve, hogy pozitiv lenne.
Egy teljesen negativ leletet kaptam. Ami érthetetlen.
Ezért nem értem, hogy akkor mire teszteltek ?? Lehet csak rakszuresre kuldte be a doki?? De hát ő is látta a vizsgálat során , hogy valami van…(feltehetoleg gomba)
Amőgy meg ha darabos a folyásod és viszketsz, akkor 99%, hoogy gombás fertőzés. Vegyél egy 3 db-os Canestent vagy egy 3 db-os Gynoxin hüvelytablettát és kész.
Ha nem múlik el ettől, akkor menj vissza az orvoshoz.
Mert az esetek 99%-ban felesleges a tenyésztés, mert egy gombát az esetek jó részében tenyésztés nélkül is leget dignosztizálni. Ad egy kezelést, ami jó eséllyel hat, és 3 nap múlva semmi bajod. Ha meg levesz tenyésztést, az kapásból 7-10 nap, mire csak elkélszül, addig meg vakarhatod.
Írt kezelést, tehát kaptál kezelést. Ha nem használt, vissza kell menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!