2 napja volt egészségügyi küretem. Tegnap kaptam az első véralvadásgátló injekciót. Rá 2 órára a vérzésem felerősödött. Azóta is több a vérzés mennyisége.Picit görcsölök is. Más is tapasztalta ezt? Végig ez várható az injekciós kezelés alatt?
Miért kell egészségügyi kürethez véralvadásgátló? Nekem már rengeteg volt, mert folyamatosan véreztem brutális hormonzavar miatt, de sose kaptam ilyet. Persze nem is segített a sok küret, ugyanúgy véreztem, sőt még jobban, végül elrákosodott a méhem, mellette mióma és ciszták is kialakultak, és ki kellett mindent venni.
Az egy 5 és fél órás műtét volt, na akkor kaptam alvadásgátló injekciót, egy-két hónapig kellett volna szúrnom a felkaromba, de a beadás után állandóan felment a lázam 39 -re és egész másnapig tartott a láz még lázcsillapítóval is, amíg ki nem ment a szuri hatása. Másnap beszúrtam, megint belázasodtam. És már a kórházban is lázas lettem tőle, miután beszúrta a nővérke. Hiába szóltam, akkor is beadták másnap.
Sok gyógyszer mellett allergiás vagyok erre is, abba is hagytam pár nap után a szurkálást. Inkább mászkáltam egész nap frissen műtve, nehogy trombózist kapjak a fekvéstől. Még vásárolni is elmentem.
Hacsak nem fekszel egész nap, én nem szúrnám magam a helyedben, nagyon veszélyes, mert elvérezhetsz menszileg is, és ha megvágod magad, az se fog sokáig elállni. Édesanyámmal tablettában szedették és többek között megsértette a fülét, elvágta az ujját és nem akart elállni a vérzés, ügyeletre kellett vinni.
Még mindig nem értem, miért írták fel neked. Nem szoktak ilyet csinálni.
Talán alvadékony a véred? Ha nem mondtak ilyet a dokik, akkor pláne fölösleges az injekció.
Így már értem. Túl sok maradt a nyakukon, és minden egyes felírt doboz után részesedést kapnak.
Ez mondhatni gyilkossági kísérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!