Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen anyagú bugyit hordjak,...

Milyen anyagú bugyit hordjak, ami nem műszálas? Hüvelyfertőzés miatt

Figyelt kérdés
Nem vagyok tisztában az anyagnevekkel, és nem tudom, hogy bugyi vásárlásnál milyen anyagút keressek.

2022. ápr. 22. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Pamut.
2022. ápr. 22. 17:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

De hát eddig is viseltél bugyit, nem? :-)

Nyilván észrevetted, hogy van benne oldalt egy pici cetli, amire rá van írva az anyagosszetétel.

Keress olyat, amire az van írva, hogy 100% pamut.

2022. ápr. 22. 17:24
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Azért jó sötétnek kell lenni ahhoz, ennyit ne tudni hogy pamut bugyit kell hordani.
2022. ápr. 22. 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:
3%
De az is érdekes, hogy eddig ki vett neki bugyit, ha ennyire tájékozatlan...?
2022. ápr. 22. 17:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Mitől lenne alap, hogy mindenkinek tudnia kellene, hogy éppen a pamut bugyi, ami megfelelő?

Te mégis kinek gondolod magadat, hogy egy ilyen miatt, teljesen ismeretlenül bárkit le mersz sötétezni?

2022. ápr. 22. 18:01
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

5: lehet, hogy nem kellene tudni, de mégis tudják a nők. Egy bizonyos IQ-szint fölött.

A net nem kerül pénzbe, egy szimpla guglizással millió cikket találsz, amiben ezt leírják.

2022. ápr. 22. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:
27%
Annak gondolom magam, hogy aki egy ilyen alapvető dolgot nem tud, az sötét mint az éjszaka! Barlangban élsz esetleg?
2022. ápr. 22. 18:27
 8/10 A kérdező kommentje:

#6 "lehet, hogy nem kellene tudni, de mégis tudják a nők. Egy bizonyos IQ-szint fölött."

Nem maguktól tudják a nők, senki nem ezzel születik, hogy ezt tudja, hanem megkérdezik másoktól vagy utána néznek, éppen úgy, ahogy én tettem.

Sokan még azt sem tudják, hogy a hüvelyfertőzésnek közé van a bugyi anyagához, ez egyáltalán nem egy magától értetődő dolog, pláne az, hogy melyik a megfelelő anyagú bugyi.

Te is olvastad valahol, vagy mondták neked, de hogy nem ezzel az információval születtél, az egyszer biztos, mert az lehetetlen, én pedig hülye vagyok, mert kérdezni merek:)

Gratulálok.

2022. ápr. 22. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
4%
8: neked nem volt anyukád? Vagy gondozónőd? vagy bárki női rokonod?
2022. ápr. 22. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

[link]

„Ha olyan bugyit viselünk, ami nem szellőzik át megfelelően, például műszálas anyagból készült, az kedvez a gombák és baktériumok elszaporodásának”–

...

„Viszont az kiderült, hogy aki nem pamut fehérneműt viselt, azoknál jelentősen gyakoribbak voltak a gombás fertőzések” – mutatott rá a nőgyógyász.

2022. ápr. 22. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!