Milyen anyagú bugyit hordjak, ami nem műszálas? Hüvelyfertőzés miatt
De hát eddig is viseltél bugyit, nem? :-)
Nyilván észrevetted, hogy van benne oldalt egy pici cetli, amire rá van írva az anyagosszetétel.
Keress olyat, amire az van írva, hogy 100% pamut.
Mitől lenne alap, hogy mindenkinek tudnia kellene, hogy éppen a pamut bugyi, ami megfelelő?
Te mégis kinek gondolod magadat, hogy egy ilyen miatt, teljesen ismeretlenül bárkit le mersz sötétezni?
5: lehet, hogy nem kellene tudni, de mégis tudják a nők. Egy bizonyos IQ-szint fölött.
A net nem kerül pénzbe, egy szimpla guglizással millió cikket találsz, amiben ezt leírják.
#6 "lehet, hogy nem kellene tudni, de mégis tudják a nők. Egy bizonyos IQ-szint fölött."
Nem maguktól tudják a nők, senki nem ezzel születik, hogy ezt tudja, hanem megkérdezik másoktól vagy utána néznek, éppen úgy, ahogy én tettem.
Sokan még azt sem tudják, hogy a hüvelyfertőzésnek közé van a bugyi anyagához, ez egyáltalán nem egy magától értetődő dolog, pláne az, hogy melyik a megfelelő anyagú bugyi.
Te is olvastad valahol, vagy mondták neked, de hogy nem ezzel az információval születtél, az egyszer biztos, mert az lehetetlen, én pedig hülye vagyok, mert kérdezni merek:)
Gratulálok.
„Ha olyan bugyit viselünk, ami nem szellőzik át megfelelően, például műszálas anyagból készült, az kedvez a gombák és baktériumok elszaporodásának”–
...
„Viszont az kiderült, hogy aki nem pamut fehérneműt viselt, azoknál jelentősen gyakoribbak voltak a gombás fertőzések” – mutatott rá a nőgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!