2 hónapja nem voltam senkivel, 3 napja késik a menstruációm, reggeli első vizeletből csináltam tesztet, negatív lett. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Rendszeres volt a menstruációm, az előző hónapban is megjött normálisan, ugyanaddig tartott tehát semmi változás sem volt.
Mellem nem feszül, nem nagyobb, hányingerem nincs, semmi terhességre utaló jelem nincs, de ennyi időn után gondolom minden teszt kimutatná ha netán....
Elég nehezen jöttem ki ebben a hónapban egy megfázásból. Lehet az zavart be?
2022. ápr. 19. 11:49
11/12 anonim válasza:
😂😂😂 Kedves 10-es, fájdalmas vagy. Amit belinkeltél kérdést ÉN írtam, de úgy látom nem sikerült felfognod.
12/12 anonim válasza:
Jezusom. Akik itt linkelketik a kerdeseket azok egesz nap itt vannak es tudnak mindenrol? Szanalmasak vagytok. Annyiszor irja ki a kerdeset ahanyszor akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!