Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valakinek bejott-e mar a...

Valakinek bejott-e mar a menstruacio kesleltetese a "citromle" strategiaval?

Figyelt kérdés

azt hallottam a citromle keslelteti

mennyire igaz?

valaki probalta ?hatott?

2008. dec. 17. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Majdnem mindennap iszom limonádét, de még sosem késett miatta a mensim. Nem is hallottam még ilyen stratégiáról.
2008. dec. 17. 23:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is naponta találkozom citromlével, de nekem sem késett. Szerintem is csak halandzsa. Akinek késik, és citromlevet iszik, biztos nem a citromlé miatt késik.
2008. dec. 18. 07:49
 3/6 anonim válasza:
Nekem multkor késett és limonádét ittam másnap meg is jött. Ugyhogy sztem ez hülyeség..
2008. dec. 19. 13:09
 4/6 anonim válasza:
Nem hülyeség, csak nem mindenkinek jön be és nem mindig. Nekem egyszer, mikor először alkalmaztam egy nyaraláson, bejött. Most épp nem teljesen, de csökkentette, nem véreztem annyira, amennyire szoktam.
2010. júl. 9. 20:13
 5/6 anonim válasza:
Nekem egy héttel előrébb hozta... érdekes.
2011. máj. 19. 20:26
 6/6 anonim válasza:
elég ha csak valaki hisz benne és lehetséges. nekem ez 2-3 nappal eltolta. bár kitudja mitől volt, de akkor örültem és kész :D
2014. febr. 27. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!