Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes lennék a leírottak...

Terhes lennék a leírottak alapjan? (Többi lent? Köszönöm előre is a normális válaszokat.

Figyelt kérdés
Utoljára március 24-én voltunk együtt a barátommal, előtte persze többször is, óvszert használtunk és nem is ment el bennem. A mensim késett 1hetet, kB. 6 napig tartott. De valahogy a hasam olyan, mintha kezdene nőlni, és nagyobb lenne. Április 3-án kellene megjonnie,azóta nem csináltuk. Szerintetek érdemes tesztet csinálnom vagy valami más lehet a dologban? Most jelenleg torokgyulladassal küzdök, antibiotikumot szedek.. Nem szeretnék babát. 20/L

2022. ápr. 16. 09:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A hasad az első trineszterben kb. semmit nem nő terhesség alatt…
2022. ápr. 16. 10:05
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
Nagy mérete volt?
2022. ápr. 16. 10:08
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Ha óvszert használtatok minden együttlétnél akkor kb. esélytelen hogy terhes légy. Ha kilyukad az óvszer akkor további használat során szétszakad, nehéz nem észrevenni amikor veszi le a párod a péniszéről. Esetleg előjátéknál nem került véletlen előnedv a párod ujjára...? Ha utána benyúl neked lehetsz terhes az előnedv ujjról való bekerülés miatt.
2022. ápr. 16. 10:09
 4/11 anonim válasza:
100%
Szia. Tesztet csinálni mindig érdemes. Legjobb a reggeli vizeletből, 5 perc alatt mutatja. Nem kell megvenni a legdrágább tesztet, mindegyik a HCG hormont nézi.
2022. ápr. 16. 10:09
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

#1 +1

Kérdező, ne egyél annyit, és nem fog nőni a hasad :D

2022. ápr. 16. 10:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Óvszert használtatok, menstruálsz, a hasad meg az égvilágon semmit sem nő egy 3-4 hetes terhességnél még. Semmi jele, hogy terhes lennél, de persze ha ettől megnyugszol, csinálj tesztet.
2022. ápr. 16. 11:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyom vigyáztunk... De azért holnap csinálok tesztet
2022. ápr. 16. 11:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Neked se kéne szexuális életet élni, ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal.
2022. ápr. 16. 17:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Saját magad megnyugtatása érdekében csinálj egy tesztet.

Azt mondod, antibiotikumot szedsz! Az antibiotikum tönkreteszi a bélflórát, én szedtem mellé probiotikumot is, de ennek ellenére is okozott hasi panaszokat, puffadást...

2022. ápr. 16. 17:41
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én csak aggódok, azért tettem fel ezt. A kérdést.. Mert furi a hasamnak..
2022. ápr. 17. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!