Előbbre tudom hozni, vagy el tudom tolni a menstruációm? Több lent
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy én az osztályommal 25-26-27-én megyek táborba, és előző hónapban 28-án jött meg.
Nem rendszeres még a menstruációm, ez még csak a negyedik lesz.
Van valami amivel előbbre hozhatnám hogy túl legyek rajta, vagy eltolhatnám, a tábor utánra?
Nem fogunk strandolni, de sűrű lesz a napirendem, és nem gyakran tudok majd betétet cserélni. Illetve engem baromira zavar ha betéttel kell ide oda mászkálnom, elvesz az élményből.
Aki azért jött hogy lehurrogjon, az inkább hagyja el most az oldalt ;) a többieknek pedig megköszönném ha írnának!
3-as nagyon nem igaz.
Ha eddig nem sportolt és elkezd, egy betegség, néhány gyógyszer, citrom, meleg ülőfürdő, stressz mind mind hatással lehet az érzékenyebb szervezetű nők ciklusára. Persze van, akinek semmi nem mozdítja el a tűpontos 28napos ciklusát, de ez a ritkább.
Ezt csak úgy itt hagyom: “Mindkét kutatás arra az eredményre jutott, hogy a nagydózisú C-vitamin-bevitel pozitív hatással van a progeszteronszintre, a luteális szakaszra.” Innentől utána lehet nézni a fogalmaknak, a lényeg a lényeg, a citrom igenis beválhat. Nem azt írtam, hogy biztosan segít, de van rá esély…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!