Abortusz utáni fertőzés jelei?
Tejsavas hüvelykúp használható?
Vérzés már nincs, illetve probléma sem (még) de 2 alkalommal elkerülhetetlen volt tampont használnom. Remélem nem lesz gond.
Valami tapasztalat?
Ha valami kisebb fertőzés lenne, az meggyógyul magától, vagy mindenképp kell rá antibiotikumot íratni?
Mik a tünetek? Láz, hasfájás?
Mennyi idő után jelentkeznek?
Ha nincsenek efféle tünetek, akkor fix nincs probléma?
Előre is köszi
Ha vmi fertőzés van akkor azt leginkább láz, levertség jelezheti. Esetleg fájdalom. Te miket tapasztalsz magadon? Mikor volt a beavatkozás?
Ha csak egy halvány gyanú is felmerül, hogy vmi baj van, mindenképpen orvost keresd fel.
Jelenleg nincs ilyesmi tünetem, de tegnap történt a dolog, a műtét 12 napja volt.
Persze, benne van, hogy nem valószínű, csak félek, hogy mivan ha... A maszturbálással kapcsolatban kedves 3as a csikló izgatásával kapcsolatban tettem fel a kérdést, szó sem volt hüvelyi "behatolásról" a tamponhasználat szerintem másabb...
Illetve nem szabad benyúlkálni, stb, de a tampont nyilván az ujjamal raktam fel, nemtudom mennyire számít ez kis vagy nagy jelentősségűnek.
Tiszta kézzel, persze.
Ja, 5 ös, a kérdés nem az, hogy használhatok e, mert tudom hogy nem szabadna, de ahogy a kérdésben all, kénytelen voltam.
Ha van bármi komolyabb tünetem nyilván orvoshoz fogok fordulni. A kérdést azért tettem fel, hogy mennyi esély lehet rá, vagy valaki volt a hasonló helyzetben, milyen gyakori így valami fertőzést elkapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!