Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itthon 2 tampon ma szeretn...

Van itthon 2 tampon ma szeretném kipróbálni és nemtok semmit hogy hogy kell?

Figyelt kérdés
meg anya nem fog érte rám furán nézni szerintetek? tesire szeretném használni előre is köszi a válaszokat
2010. szept. 15. 16:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért nézne Rád Anyukád furán? Neked kell eldönteni mit használsz ha menstruálsz.
2010. szept. 15. 16:47
 2/12 A kérdező kommentje:
ok köszi
2010. szept. 15. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Egyébként valakinek guggolva könnyebb felrakni a tampont, valakinek úgy ha az egyik lábát felteszi valahova, de lehet vécén ülve is. Arra nagyon figyelj, hogy mindig tiszta kézzel érj a puncidhoz és a tamponhoz.
2010. szept. 15. 16:52
 4/12 A kérdező kommentje:

köszi a választ...:D

kipróbáltam de nagyon nem volt kényelmes sehogy se ugyhogy ez felejtős asszem :D

2010. szept. 15. 17:00
 5/12 A kérdező kommentje:
de most most meg fel stresszeltem ezzel magam és elkezdett görcsölni a hasam
2010. szept. 15. 17:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Biztos nem fog furán nézni!

:D

Elsőre szerintem minivel kellene kezdened. Csomagold ki,húzd ki a fonalat ameddig bírod( nem kell rángatni) majd ahogy neked legkényelmesebb helyezkedj el. Mondjuk guggolj bele a fürdőkádba. Nyitott combokkal. Majd helyezd a tampont a puncidhoz és vagy a mutató, vagy a középső ujjaddal told fel ameddig csak bírod. Amikor már nem érzed, akkor van jó helyen.

Állj fel, lépkedj egy párat, ha még érzed a tampont told fentebb.

Hidd el nem ördöngösség...párszor használod...utána már simán fog menni.

sok sikert!

2010. szept. 15. 17:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért volt kényelmetlen, mert nem tolta be teljesen.Ilyenkor a vége hozzáér oda, ahol még vannak érzőidegek. Nekem is először ilyen volt, de aztán rájöttem. Szóval told bentebb.
2010. szept. 15. 17:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért volt kényelmetlen, mert n em helyezted fel rendesen. Nyugodtan vegyél egy dobozzal és kezd a minivel. Fontos a kézmosás felhelyezés előtt és utánna is!!! Fogd meg a tampont a hüvelyk és a középső ujjaddal és a mutató ujjaddal told be.

Tedd fel valahova az egyik lábadat, és ha az segít nyugodtan tegyél magad alá egy tükröt, h pontosan lásd hova kell felhelyezned.

Akkor van jó helyen a tampon, mikor már nem látod, és nem érzed. Ha leguggolsz, nem érzel lenn fura érzést.

21/L

2010. szept. 15. 17:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Először biztos fura, meg kellemetlen, de attól még ne add fel.nem tudom mekkorával próbálkoztál, de célszerű a minivel kezdeni.Bár anno volt oszt. társam annyira rágörcsölt, hogy nem sikerül (a suliban próbálta, mert otthon félt, h mit szól az anyja) hogy végül a mentők jöttek ki, hogy nyugtatót adjanak neki...aztán otthon megbeszélték, megnyugodott, és utána semmi gondja nem volt.
2010. szept. 15. 17:09
 10/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat ugyis boltba készülök majd beledobok egyet a kosárba

de másnak nem ciki ezt venni?

2010. szept. 15. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!