Más is van itt aki utál nőgyógyászhoz járni és nem is jár?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 19:01
11/26 anonim válasza:
Van itt egy felhasználó aki minden egyes nőgyógyászos kérdéshez odatrollkodik hogy nőgyógyászhoz menni hülyeség, meg felesleges, és a nőgyógyászok amúgy is csak kihasználják és szexuálisan molesztálják a nőket. Igyekszik mindenkit lebeszélni. Ő soha nem jár, csak az a baj hogy pszichiáterhez sem, pedig ráférne. Szerintem csak idő kérdése és itt is megjelenik az az elmebeteg.
12/26 anonim válasza:
Én pl. nem járok, viszont elmebeteg sem vagyok. :)
13/26 anonim válasza:
Itt most ki pontozz le a válaszokat? Vagy aki lepontoz az tényleg sosem jár nőgyógyászhoz még ha baja van akkor sem?
14/26 anonim válasza:
Na meg is jött, és magára is ismert.
15/26 anonim válasza:
13, a 12-es pontozta le végig a válaszokat. Róla beszéltem a 11-es hozzászólásomban.
16/26 anonim válasza:
15.Áh értem köszi a felvilágosítást :)
17/26 anonim válasza:
#11: én is ettől tartok... :-D
18/26 anonim válasza:
12.És itt ki mondta hogy elmebeteg lennél? mert egyik válaszban se volt benne..
20/26 anonim válasza:
Érdemes elmenni időnként. A nőgyógyászom szerint bőven elég 2 évente elmenni, nem árt évente de ha nincs panaszod a 2 év teljesen reális. Viszont ha elkezdesz nemi életet élni akkor érdemes fogamzásgátlásra gondolni, ha gyógyszer mellett döntesz akkor nem tudod megkerülni vagyis nem ideális. ÉS hát ezek a felszálló fertőzések is gyakran kialakulnak, úgy gondolom egy egészséges nő is egyéb okok mellett is évente 2-3 alkalommal megjelenik dokinál. Meg érdemes abba belegondolni hogy 5 év múlva hogy állítasz oda a nőgyógyászhoz hogy terhes vagy miközben 10 éve nem jártál náluk. A másik meg az hogy nem csak magad hanem a párod érdekében is érdemes lemenni. Voltam tb-és rendelésen, szörnyű volt. Magánrendelésen is voltam 20-on éves dokinál nőnél vagy idős bácsinál, de az biztos magánrendelés sokkal másabb. 100 szónak is 1 a vége igen el kell menni, évi egyszer az ember valahogy kibirja a magánrendelés összegét is. de ha Tb alapon mész azt is ki lehet birni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!