Orgazmus hiánya 40 év felett. Van megoldás?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 11:40
1/8 anonim válasza:
Kicsit bővebben kifejtenéd?
Nincs partnered, és nincs kivel?
VAgy normál aktus során nem tudsz eljutni?
2/8 anonim válasza:
Nekem már 22 évesen se volt, se férfivel, se magamnak. Mintha a közelébe jutnék csak el, de ennyi.
29N
3/8 anonim válasza:
Eddig volt? Ha magadnak csinálod, van? Változott a pároddal a szexuális életetek?
4/8 anonim válasza:
Ötleteljünk tovább, amíg nem válaszolsz!
Utálod/meguntad a párod, és fel sem tud izgatni, nemhogy élveznéd? Fogamzásgátlót szedsz, és amiatt múlt el?
5/8 anonim válasza:
"Gyere majd én kényeztetlek" + dicpic áradat indul 3 2 1.
7/8 anonim válasza:
Nekem másik Imre jutott eszembe, Gyerea Fütty Imre :)
Egyébként tényleg válaszold meg a feltett kérdéseket és akkor bentebb leszünk. Lehet betegség, baleset, sérülés is az okok között. Cukorbetegség, érszűkület, post covid szövődmény. Kérdezd meg a nőgyógyászod is, hogy lát-e valami szervi okot.
8/8 anonim válasza:
És..lelki trauma állhat e a háttérben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!