Mik a menstruáció első tünetei?
Figyelt kérdés
Nekem fehér folyásom van mit tegyek?2008. dec. 17. 18:20
11/23 anonim válasza:
Szia!
Én már 13 és fél voltam, mikor anno (20 éve) megjött először. Előtte levő este úgy éreztem, hogy valami nincs rendben... Azt hittem, hogy elrontottam a gyomrom, mert ugye nem volt viszonyítási alapom, hogy mikor van ilyen érzése az embernek! :) Kicsit még hányingerem is volt. Reggel a vécén rájöttem, hogy miért. Rögtön szóltam Anyunak. Ez nem szégyellni való dolog! Szerintem beszélj vele, hidd el, hogy jobb lesz így! Remélem tudtam segíteni.
12/23 anonim válasza:
Előző vagyok, hehe, most látom, hogy már tavaly decemberben írta a kérdést... Azóta már biztos rendeződött a dolog. :)
13/23 anonim válasza:
Nekem 14 évesen jött meg, és kb. 2 évig volt fehér folyásom. Nekem anyukám mondta el miaz, de nyugodtan beszéjj róla vele. Nekem sem fájt a hasam, amikor megjött csak nyűgös voltam. :)Amúgy ha félsz, hogy a suliban fog megjönni, akkor tényleg hordj magadnál mnidig 1-2 betétet. Sok sikert.Előre is gratula, hogy nagy lány leszel hamarosan.:)
14/23 anonim válasza:
Én 13 vok és már 12 évesen kezdett nőni a mellem most már közepes és van fehérfolyásom de még mindig nem jött meg a menstruáciom:(szerintetek ez jó vagy rossz??
15/23 anonim válasza:
13 leszek 10 honap mulva es meg nm jott meg es mar feherfolyasom is van,medigg fog tartani a feherfolyas es mikor fog kb megjonni?
16/23 anonim válasza:
Utolsónak. Akkor te még csak 12 múltál 2 hónappal! :D De nem ez a lényeg. A fehér folyás nem befolyásoló tényező. Hacsak nem ovulációs folyásról beszélünk, bár az nem fehér, hanem színtelen és inkább nyúlékony. Ha ilyened van, kb. két héttel később meg fog jönni. De a hasad is jelezné, görcsölne picit, vagy biztos, hogy érezni fogod, hogy valami nem stimmel. :) Ne siettesd, addig jó, míg nincs vele gond! Tapasztalat! ;)
17/23 Eper01 válasza:
Mit tehetek ha nekem is van fehér folyásom? Mikor lesz kb. vége?
18/23 anonim válasza:
Teljesen eltérő. Ha nem csíp és szagtalan, akkor nincs gond. Nekem is volt. Amíg tart a pubertáskor, addig lehet, hogy nem is marad abba. Üdv!
19/23 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok és még nem jött meg de már 1 hete egyfolytában fáj a hassam nem tudom hogy ez mit jelez.
20/23 anonim válasza:
Nekem 4 napja fáj a hasam lent, és sárgás zöldes a bugyim esténként és 10 vagyok! Anyumnak mondtam és muttam, de nem mondott rá semmit. De tegnap azt mondta, hogy nagy lány leszek. Csak nem merek a merek teljesen erről a "nagy lányos" dolgokról beszélni. Mit tegyek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!