Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vékony melltartón bimboudvarna...

Vékony melltartón bimboudvarnal folt?

Figyelt kérdés
85e melltartót hordok, eddig szivacsosat hordtam, de most vettem egy vékony szatén szerű szivacs mentes melltartó is. Már kettőből kétszer vettem észre, hogy ha ez van rajtam, akkor a póló levétele után a bimboudvarnal az anyag foltos. Atut hogy hol van, mert olaj szerű folt mutatja. Ez természetes, csak eddig szivacsos volt és nem vettem észre hogy izzad vagy zsirosodik? Egyéb gondom nincs, de érdekes hogy pont csak a bimbó udvaránal, szépen körben. Valaki tapasztalt ilyet már? Köszönöm a segítséget!

#Bimboudvar
2022. ápr. 5. 08:49
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Esetleg nyomd meg picit a melled, jön-e belőle valami.

Van egy jelenség, amikor nem szült noknek is jön a teje egy kicsit.

2022. ápr. 5. 09:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az nem egy jelenseg, hanem hormonzavar, amit ki kell vizsgaltatni.

Szoval igen, tudni kene, hogy mi az a folt.

Nekem is nagyobb mellem van, de izzadni csak a mellem alatt szoktam, ha meleg van.

2022. ápr. 5. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem izzadság, hanem a melledből jön, akkor mindenképp menj el orvoshoz.
2022. ápr. 5. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudom hogy régebbi a kérdés, de kiderült hogy mi okozza?
2023. máj. 17. 18:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia! Nem. Hála Istennek nincs gondom a melleimmel, viszont észrevettem, hogy a levetett ruhán a folt szintelenre szárad, úgyhogy szerintem izzadás lehet. Csak ez egy vékony szatén anyag és nagyon meglatszik rajta minden. Egy push upos szivacsos melltartonal esélytelen ilyet megfigyelni.
2023. jún. 4. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!