Kellene egy gyógyszer holyag hurutra, de fontos hogy szoptatok. Ajánlanál valamit?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 12:42
2/5 A kérdező kommentje:
Már voltam, és annyit mondott, hogy teázzak
2022. ápr. 2. 13:44
3/5 anonim válasza:
Mannóz és tőzegáfonya, mindkettő van dm-es kiadásban. Egyesek szerint csodákat tesz, én még nem tapasztaltam ugyan. Ill. sok folyadék. Vénykötelesből meg Monural, ha súlyos a fertőzés, 2 tasakkal kell felíratni és két egymást követő este meginni. Lehet szedni szoptatás alatt is és közvetlenül a fertőzés helyén hat és nagy része ürül is a vizelettel, nem cseszi szét úgy a bélflórát, hüvelyflórát, mint a tablettásak. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopt..
Menj el másik orvoshoz és ne említsd, hogy szoptatsz. Itt is veszélytelennek írják a hatóanyagát: [link] Háziorvos is fel tudja írni, el se kell menned hozzá, felteszi a felhőbe, ha jó fej.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm 🙂
2022. ápr. 2. 22:30
5/5 after stroke válasza:
A feleségemnek a tőzegáfonya tea volt az egyetlen hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!