Mi lehet a baj?
Ovulációs napon nekem mindig kicsit rózsaszínes szokott lenni a hüvelyváladékom, most viszont két hete, picivel az ovu nap előtt véreztem, nem csak pár cseppet de nem is mensi szinten. Ahogy az a kis menyiségű vég kijött, abbamaradt. Utána viszont kb 2-3 napig barnáztam csak.
Most 5 napja késik már a menstruációm, és nem nagyon görcsöl a hasam se, előtte mindig szokott már 2 nappal.
Amit észrevettem pont az elmúlt 4-5 napban, hogy egyáltalán nem iszok többet a szokottnál, mégis rengeteget pisilek. Volt olyan is az elmúlt napokban, hogy pisiltem, felálltam, és szinte már rögtön éreztem is, hogy megint kellene. Nem is tudom, van-e ennek esetleg köze az eddigiekhez.
A párommal élünk szexuális életet, de óvszerrel, nagyon óvatosan, odafigyelve védekezünk, illetve az óvszert mindig leellenőrizzük aktus után, és nem történt baleset egyszer sem.
A kérdés tehát, lehetek terhes?
Nem valószínű, de mivel 5 napja késik, és aktív szexuális életet élsz csinálj egy tesztet.
Ha sűrűn kell pisilni lehet, hogy enyhén felfáztál, ilyenkor érdemes többet inni, még ha kellemetlen is, hogy kimossa a húgyvezetéket, esetleg tőzegáfonya teát/kapszulát beszerezhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!