Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért kapok minden együttlét...

Miért kapok minden együttlét után húgyúti fertőzést?

Figyelt kérdés
A védekezés megfelelő módjáról is gondoskodunk, kb 5 perccel utána egyből elmegyek mosdóba mégis 2 nappal utána jelentkeznek a tünetek. Valaki járt már hasonló cipőben? Mit ajánlanátok?

2022. márc. 30. 14:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Orvost. A partnernek. Mert ő fertőz vissza. (Nekem akkor volt ilyen, amikor a partnerem megcsalt. Csak én nem tudtam róla. Nála nem volt tünet, nekem meg mindenfélét hazshozott...Azóta ex lett belőle. )
2022. márc. 30. 14:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes kezelni a párodat,ne adjátok oda vissza.Bár ez a fertőzés ezer helyről jöhet nem hinném,hogy azonnal megcsalásra kell gondolni.Illetve az sem mindegy rendesen ki vagy e kezelve egy fertőzés után.Elképzelhető,hogy újra fellobban a szervezetedben én jártam így.

Nálunk kizárt a megcsalás mégis lett húgyúti fertőzésem,Monuralt kaptam rá.

2022. márc. 30. 14:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tünetek jelentkeznek pontosan?
2022. márc. 30. 14:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nászutas betegség vagy honeymoon cystitis, nézz utána.

Kúraszerűen tőzegáfonya, ha az nem használ, akkor Uro-vaxom, ha az se, akkor kis dúzisú antibiotikum profilaxis.

2022. márc. 30. 14:35
 5/16 A kérdező kommentje:
Antibiotikumos kezelést alkalmaztam minden alkalommal,mivel tőzegáfonya már nem használt. Most megyünk mindketten vizelettenyésztés tesztre, ott elvileg kiderül.
2022. márc. 30. 14:49
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Vagy a párod fertőz vissza, vagy te magadat (hüvelyből hólyagba testnedvekkel), vagy ilyen érzékeny vagy.

Mindkettőtöknek kellene egy vizelet vizsgálat urulógián, neked meg egy nőgyógyászati kenetvétel. Menjetek el.

Egyébként pedig tud segíteni, ha ennyire érzékeny vagy mindenre, ahogy négyes is mondta, hogy a tőzegáfonya kaszula mindig menjen, szedjed mindennap, szex után dupla tablettát, valamint D-mannózt, az meg minden drogériában, vagy gyógyszertárban kapható.

Valamint. Szex előtt pisi, ivás. Szex után azonnal pisi, ha csak 2 csepp is, majd mosdás. És utána húzz le egy fél liter innivalót. Szörpöt, vagy gyümölcslevet, ha úgy könnyebb.

2022. márc. 30. 14:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

5-ös Még mindig nem írtad le, hogy mik voltak a tünetek!

Az állandó antibiotikum kúra csak tönkreteszi a hüvely és bélflórád is, és további fertőzésekre hajlamosít.

2022. márc. 30. 15:21
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, hogy megfelelően védekeztetek. Ez alatt mit értesz? Óvszer? Ha igen, akkor nem a párod a ludas, feleslegesen ne küld urológiára. Nem kellemes a mintavétel a tenyésztéshez, tapasztalatból mondom. Ha nem muszáj, ne tedd ki ennek a párod.
2022. márc. 30. 15:29
 9/16 A kérdező kommentje:

Folytonos vizelési inger, véres vizelet, csípő érzés.

Igen óvszert értek, ezért sem gyanakszok rá viszont jobb ha biztosra megyünk.

2022. márc. 30. 15:58
 10/16 anonim ***** válasza:

Simán lehet, hogy ennyire érzékeny a hólyag falad és akármi megtapad rajta. Ez ilyen. Főleg ha már sok antibiot szedtél.

Ennél fogva ami oda felszállhat, az 1. jöhet a hüvelyedből 2. a végbeledből. Ennél fogva, ami végbélből jöhet arra való a D-mannóz, akkor is, ha a vizeletvizsgálat nem mutat ki semmit. Mert az esetek jó részében negatív szokott lenni. Hüvelyből viszont mehet a kenetvétel. Baktériumra Vitagyn C-t szoktak ajánlani oda.

2022. márc. 30. 16:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!