Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyász nem támogatja a...

A nőgyógyász nem támogatja a tenyésztést - mennyire lehet ezzel egyet érteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nagyon gyakran diszkomfort érzésem van odalent (viszkető, csípő) de aztán el-elmúlik. Voltam sztks- dokinál és nem akart kenetet venni tenyésztésre azt mondta hogy mindig abból van a baj hogy a nők a hüvelyváladékot tenyésztetik és mindig kijön abból vmi amit gyógyszereznek, és ez csak jobban megborít, és hogy a hüvelyflórát kell helyre rakni hüvelyflóra helyreállítóval. Aztán később sem akart múlni ez elmentem másik sztks dokihoz aki csak ránézésre gombát állapított meg és kaptam rá gombaellenes szereket de nem használt.

Ezért elmentem magándokihoz egy olyan orvoshoz akinek jók voltak az értékelései és jó vélemények voltak róla, és megvizsgált lent mondta hogy nem lát semmi komolyat, és hogy az első orvossal ért egyet hogy ő sem támogatja a váladék tenyésztést mert kifog jönni úgyis valami és hogy abból mindig új-meg új tenyésztés van és sok gyógyszer, és hogy a hüvelyflórát kell rendbe rakni. Csak ha a dokik ennyire nem értenek ezzel egyet hogy a hüvelyváladékot tenyészteni kell akkor hogy derül ki az ember pontos baja? ....

Mert én pl megcsináltam a hüvelyflóra helyreállító kúrát, pamutos fehérneműt hordok és nem tangát, a kúpok alatt nem éltem nemi életet, de ugyanúgy érzem lent a viszketős, diszkomf érzetet.

Szerintetek mennyire releváns vagy igaz amit a két doki mondta hogy felesleges a hüvelyváladék tenyésztés? Illetve így már nem tudom melyikhez menjek vissza mert nem érzem hogy jobb lenne

2022. márc. 28. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Én is tökéletesen egyetértek az elsővel és a harmadikkal. Nincs erre semmilyen speciális megoldás. A hüvelyednek önmagát kell meggyógyítania. Esetleg olvass utána az élőflórás kefíres megoldásnak nögyógyászati problémákra.

Tejsavas irrigálást tudom feldobni alternatívaként.

2022. márc. 28. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni hüvelyflóra helyreállító kúpot is.Patikában kérdezd meg.
2022. márc. 29. 08:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyira, hogy a nőgyógyászati tankönyvben is leírják, hogy nem tenyésztgetni kell, hanem simán mikroszkóppal megnézni a kenetet. Csak a legtöbb helyen erre se idő, se mikroszkóp, se kellő gyakorlat. Keress olyat, aki ilyet csinál.
2022. márc. 29. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:
2022. márc. 29. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Rendbejöttél azóta? Csináltattál tenyésztést végül?
2023. febr. 11. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!