Természetes-e ha rosszul vagyok az új fogamzásgátlótól?
Figyelt kérdés
3 napja kezdtem el Slindát szedni, ezt javasolt a nőgyógyászom, ugyanis eddig még sohasem szedtem semmilyen hormonális tablettát. Miután beveszem rám jön a gyengeség és kiver a víz,aztán ráz a hideg, a bélrendszerem sem az igazi, arról nem is beszélve hogy iszonyat furcsa módon fáj az egész petefészkem. Ezek mind betudhatóak annak hogy most találkozott a készítménnyel először a szervezetem vagy hogy nem lesz számomra ez a módszer a megfelelő? Hasonló tapasztalata van valakinek?
18 L
2022. márc. 28. 17:04
11/11 anonim válasza:
3 hónap a hozzászokási idő, de ha nagyon nem bírod válts egy levél után
Amúgy sajnos természetes, hogy vannak ilyen tüneteid, okozhatja a tabi, nem mindenki bír (mindenféle) hormonális készítményt szedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!