Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tehetek az ellen ha...

Mit tehetek az ellen ha nagyon pisilnem kell de ha van bent más is akkor egyszerűen nem megy?

Figyelt kérdés

Suliban nap mint nap így járok hogy nagyon de nagyon pisilnem kell de ha van más is a wc-ben akkor egyszerűen nem egy pedig nagyon kell :S

Ez mitől van és mit tehetnék ellene?

2010. szept. 14. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak annyit tehetsz, hogy kényszeríted magad, hogy elkalandozzanak a gondolataid és próbálj meg valamire nagyon összpontosítani.

Nekem ilyenkor megy, amúgy nekem sem.

2010. szept. 14. 15:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk mostanában már tényleg nagyon rá is görcsölök hogy sikerüljön már mert különben szétdurranok szóval majd megpróbálok nem erre gondolni.

Köszi a válaszod :)

2010. szept. 14. 15:15
 3/10 anonim válasza:
XD ez nálam is így van, ez van.. , visszamész később:)
2010. szept. 14. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:

nem az zavar, hogy más hallhatja a csurgást?

légy bátor, és ha esetleg még durran is valami:), istenem, wc-én vagy, jobb lenne az osztályba?:)

2010. szept. 14. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne csináljátok!Régebben engem is zavart,ha más hall pisilni,de dacosan kijelentettem,hogy nem érdekel,más is így pisil,MINDENKI ÍGY PISIL,ez a világ legtermészetesebb dolga!Tényleg te fogod zavartatni magad egy másik ember jelenléte miatt?Annyi súlyosabb dolog van,amin görcsölhetsz!
2010. szept. 14. 15:33
 6/10 anonim ***** válasza:
...Szóval azóta engem bárki hallhat pisilni!Sőt,büszkén pisilek!:)Egyszer más városban voltam az új barátom lakásán,és az előbb tárgyaltak miatt nem mentem el wc-re.Azt a kínzó gyötrelmet,amit a hazaúton ki kellett állnom,nem kívánom senkinek.
2010. szept. 14. 15:35
 7/10 anonim ***** válasza:
engem is zavar. lehuzom a wct (a vizet) kozben h ne hallszodjon. az igy keltett zaj elnyomja a hangokat...
2010. szept. 14. 15:36
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát nincs más választásom mint később vissza menni de áh nagyon kellemetlen amikor már nagyon kéne és még az órát is alig birom végig ülni(nem engednek ki).

Eddig amúgy semmi bajom nem volt vele hogy hallja más is, nem foglalkoztam vele :S nem tudom most mi lett.

2010. szept. 14. 17:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt sose értettem.
2010. szept. 14. 20:17
 10/10 A kérdező kommentje:

Hidd el eddig én se :S

Sose foglalkoztam ilyennel hogy húú mások hallják hogy pisilek vagy valami de most egyszerűen nem megy :S

2010. szept. 15. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!