Mi lehet a baj?
Sajnos addig semmit se tudsz tenni.
A vizsgálat nem fáj, csak kellemetlen.
Mondd majd el pontosan, hogy mióta vérzel, és milyen egyéb tüneteid voltak/vannak. Kérdezik majd a legelső vérzésed, és a legutolsó első napját. Valószínűleg fog kérni majd UH vizsgálatot és laborvizsgálatot is.
Hogy mi lehet, azt így előre nem lehet tudni.
Szia! Furcsa, de ilyen fiatalon extrém ritka a komolyabb probléma, értem ezen a rákot. Reméljük a legjobbakat!
Betesz az orvos egy kacsát, amivel szétfeszít valamennyire. Tapintásos vizsgálattal megvizsgálja a hüvelyed és a méhszájad. Esetleg kolposzkóppal megnézi a méhszájad hámjának állapotát, az egy nagyító. Ha ott lát valamit, akkor csinál rá egy ecetes próbát, amivel még jobban látja az eltéréseket.
Aztán lesz hüvelyi UH, amivel a méh belső részét, a pete vezetéket, a petefészket és a tüszők állapotát nézi meg.
Valószínűleg csinál majd egy citológiai mintavételt, amivel a méhnyak és a méh belső nyálkahártyáját és azok átmenetét vizsgálják meg majd a laborban. Ez egy ilyen pülpiszkálószerű cucc, amire rákenik a nyálkahártya nyákját.
Ha semmi nem mutat semmit, valószínűleg kelleni fog vérvétel, amiből a hormonjaid szintjét állapítják meg.
Aztán kisilabizálnak valamit.
Persze, úgy is megvizsgálnak. Ez nem gond. Meg nekik nem is fura.
Én is voltam már így, hogy nem akart abbamaradni a vérzés. Megvizsgáltak, volt UH, labor. De nekem más problémáim is voltak, és azzal függött össze, az újult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!