Magas Ldh szint, rákos vagyok?
Figyelt kérdés
A vérvételen az
LDH szintem 264. 220-ig normális
CRP 10,30 4,6 alatt kellene lenni
Fehérvérsejt szám, limfocita %, monocita, limfocita.. ezek az értékek egy nagyon nagyon picit emelkedettek, a neutrofil pedig egy picit alacsonyabb
Az LDH szint sejtelhalást, rákot jelent..
Most akkor vagy halnak el huszonévesen a sejtjeim, vagy rákos vagyok…
Az orvos azt mondta van egy kis gyulladás a szervezetemben, de az LDH szintre semmit sem mondott. Hova forduljak?
2022. márc. 23. 07:33
1/4 anonim válasza:
A minimálisan emelkedett LDH szint, amilyen a tiéd is szintén a gyulladást jelezheti. Ez egy nem specifikus enzim. A szintje megemelkedhet gyulladásban, máj-, epebetegség esetében, akár elhízástól is, szívinfarktusban, egyes daganatok esetében, vagyis kb. bármikor, ha bármilyen betegség fennáll legyen az egy banális fertőzés is. Ha nagyon zavar, akkor 1 hónap múlva megismételheted a vérvételt.
2/4 anonim válasza:
Nem vagy, gyulladás van a szervezetedben, ahogy az orvos mondta, ez okozza.
Én 852-vel simán elvoltam, a kezeléssel elmúlt.
3/4 anonim válasza:
Ha mindemellett van kórosan túlburjánzó sejtcsoport testedben, akkor rákos vagy.
Ha nincs, akkor csak hipochonder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!