Meddig fájhat egy spirál? Ez normálisnak tekinthető ebben a helyzetben?
DE, a 3-as válaszában kérdezte! ERRE válaszoltam.
Másrészt órtam hormonmentes alternatívát is, legalább olvasd el, amibe bele akarsz kötni!
Első: én pont a kevés kockázat és mellékhatás miatt választottam a spirált. Az óvszert el akartuk hagyni a párommal. Ha nem válik be, akkor nyilván használni fogjuk, de nekem sosem volt orgazmusom gumival, azóta meg minden 2-3. alkalommal van. Nem is a párom erőltette, hogy váltsunk.
Én úgy tudtam, hogy a spirálok az egyik legbiztosabb módszer, 99%-os Pearl index-szel.
Azért ilyen magas az indexe, mert ezt nem te alkalmazod, hanem "ott van", a gyógyszer, óvszer, pesszárium, stb meg attól függöen, mennyire korrekt módon használják, lehet elég rossz hatásfokú is.
A fö gond az, hogy tényleg igen sok nönek okoz rákot, illetve az állandó enyhe gyulladás miatt meddöséget.
Rákról én sem hallottam!
Nekem volt fent egy hónapig, folyamatosan nagyon erősen véreztem, ki kellett venni.
De ha megszokod, lehet, hogy nagyon be fog válni.
Nagyon minimális elszíneződés van még a hüvelyválladékomban, de szerencsére nem vérzek, az első menzeszem is 5-6 napig tartott, utána kezdődött a pecsételő vérzés, ami elhúzódott.
Remélem megszokom, mert nagyon kényelmes megoldás lenne.🙏🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!