Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hányinger lehet a menstruáció...

Hányinger lehet a menstruáció tünete? (Több lent)

Figyelt kérdés

Ma reggel úgy keltem, hogy enyhe hányingerem van, ez volt amíg reggel az ágyba feküdtem, mikor felkeltem és elindultam mosdóba, a hányinger felerősödött, még remegtem is :/

7.-e körül kellett volna megjönnie(még nem állt be), a folyásom is kicsit felerősödött, úgy ahogy előtte szokott.

Lehetséges hogy most fog megjönni? Vagy lehet hogy nem jön ebben a hónapban?

Amúgy most rágok mentolos rágót és kicsit jobb :)

Köszi ha válaszoltok!

2022. márc. 20. 07:55
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Vagy összeszedtél valami vírust, elrontottad valamivel a gyomrod, bármi lehet. Nincs varázsgömbünk, se a méhedbe nem látunk...
2022. márc. 20. 08:19
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Igaza van az elsőnek, de simán lehet a menstruáció tünete.
2022. márc. 20. 08:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Okés, hát majd meglátjuk mi lesz, köszi a válaszokat! :))
2022. márc. 20. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Simán lehet, néha nekem is szokott ilyen lenni, van, hogy muszáj ilyenkor egy korty vizet innom, vagy friss levegőre menni. Nagyon sok mindenre hatással lehet, az étvágyam is más ilyenkor.
2022. márc. 20. 11:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Végül elmúlt, viszont most a derekam majd le szakad, szóval tényleg mensire gyanakszom :()
2022. márc. 20. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!