Szerintetek magas TSH?? Gyermekvállalást befolyásolja?
Figyelt kérdés
Sziasztok a TSH szintem 6,923 uIU/ml, 0,27 - 4,70 a tartomány. Alul működik vagy túl működik? Illetve a gyermek vállalást mennyire befolyásolja? Hajam rettentően hullik és a súlyom is stagnál. Sosem volt még ilyen problémám, endokrinologiara 1 hónap múlva kaptam időpontot szóval hálás lennék ha valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban mivel telefonon nem adtak tájékoztatást hiába próbáltam kérdezni... Előre is köszönöm a segítő válaszokat!2022. márc. 19. 22:36
11/13 anonim válasza:
Nekem 15 volt májusban. Kaptam gyógyszert, 6 hét után 2,1 lett. Ezután októberben megnézettem ( doki nem kérte mivel a 6 hetes jó volt ) lombik miatt nézettem, 8 lett megint. Ezután dupla adagot szedtem a gyogyszerből. Decemberben spontán estem teherbe. Ezt csak azért írom hogy érdemes gyógyszer után is havonta megnézetni.
Egyébként nekem is nagyon hullott a hajam, ez is elmúlt ☺️
12/13 anonim válasza:
Gyóygszerrel és nógyogyászati felügyelet alatt, spontán teherbe eshetsz
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Ti válaszotokat is, már úgy beparáztattak, hogy ha rossz pajzsmirigy érték mellett esek teherbe a babának is lehet baja stb stb szóval már kicsit jobban rá vagyok pörögve a témára mint kellene 😅
2022. márc. 21. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!