Ez hugyuti fertozes lehet?
Figyelt kérdés
Nincs vizelesi fajdalmam, nem piros a nemiszervem sem, huvelyi folyasom is normalis viszont ket napja viszket a hugycso nyilasom kulso resze.
A vizeletem is teljesen normalis. Lehet ez akar attol is hogy az elmult ket napbab nagyon keves folyadekot ittam es munka miatt napi 2x jutottam csak el pisilni?
Illetve meg az lenne a kerdesem, hogy nogyogyasztol kerhetek erre celzott tenyesztest ha nem mulnak el jovohet elejeig a tuneteim?
2022. márc. 18. 19:36
1/3 anonim válasza:
Aztán mi honnan tudhatjuk azt hogy kivel feküdtél össze?
2/3 anonim válasza:
Nehéz megmondani, hogy mi lehet, de amennyiben húgyuti fertőzés merül fel azzal urológus foglalkozik, nem nőgyógyász.
3/3 A kérdező kommentje:
1.
10 eve egy partnerem van, nem kell itt a hulyeseged.
2022. márc. 18. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!