Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez fertőzés vagy a láz miatt...

Ez fertőzés vagy a láz miatt lehet?

Figyelt kérdés
Mikor utoljára voltam lázas, kialakult nálam egy kisebb gyulladás intimtájékon, de az nem volt annyira súlyos, két nap alatt elmúlt, egy kicsit volt csak irritált. Egy hete megbetegedtem, folyamatosan lázas vagyok. A kisajkak és nagyajkak közti rész kipirosodott, lángol, viszket és még váladékozik is. Mivel a lázzal egyidőben kezdődött a probléma, nem tudom eldönteni, hogy intimfertőzésem van-e, vagy csak a láz miatt egy kis gyulladás. Esetleg volt már másnak hasonló?

2022. márc. 18. 14:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Mit szedsz rá? Vagy mit szedtél? El tud fajulni egy fertőzés, ha nem kezelték, de ha az első fertőzésre antibiotikumot szedtél akkor az is okozhatja a problémát. Viszont mindkettő esetben orvoshoz kell menni, kenet kell, hogy meghatározzák mi okozza. Kérj időpontot, mert a fertőzés felszállhat, és akkor komoly problémákat is okozhat.
2022. márc. 18. 15:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Algoflexet szedtem, de ma kezdtem az antibiotikumkúrát
2022. márc. 18. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!