Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Covid után kimarad a menzesz?

Covid után kimarad a menzesz?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban estem át a Covid fertőzésen, szerencsére minimális tünettel.

Azóta viszont nem jött meg, 5 napja késik. Terhes nem vagyok, csináltam tesztet, ami negatív, plusz a termékeny napokon volt pont a betegség is, szóval nem jöhetett össze.

Eddig rendszeres volt, napokkal előtte éreztem már, hogy meg fog jönni, most is, de mégis kimaradt. Ennyit nem késett még.

2 orosz oltásom van, de még tavaly vettem fel őket. Azoktól nem volt semmi változás.

Más is tapasztalt hasonlót?

2022. márc. 16. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen ,okozhat némi zavart 1-2-3 hónapig.

Nekem össze vissza volt (nyáron), egy hónapban kétszer 2 nap , következőben egy sem , aztán ahogy normalizálódott a rendszeresség, úgy állt vissza a szokásos napok száma is lassan.

Orvos mindent rendben talált. Biztos ami biztos alapon nem árt ha téged is megnéznek

2022. márc. 17. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Emberfüggő. Nekem mióta meg jött a menstruációm, sosem maradt ki egyszer sem, sőt inkább hamarabb jött meg. De aki hajlamos rá, hogy amúgy is csússzon, kimaradjon, annak lehet, hogy előfordulhat, azért a betegség kihat mindenre.
2022. márc. 22. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!