Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez, felfázás vagy más?

PiciLizii kérdése:

Mi lehet ez, felfázás vagy más?

Figyelt kérdés

Tegnap este, szinte egyik pillanatról a másikra, elkezdett fájni a hasam, középen egészen lent. De tényleg, egyik percben még semmi nem volt és nagyjából 5 perc múlva meg már éreztem, hogy itt valami nem jó.

Utána kicsit jobb lett és elaludtam. Néhány óra múlva felébredtem, mert pisilnem kellett, na akkor megint jobban fájt, és azóta fent vagyok. Hol jobban érzem, hol kevésbé. Ha köhögök például, akkor bele is nyíllal. Pisilésnél semmi gond, nem fáj, nem véres.

Lázam sincs.

Egyedül a széklet érdekes (érzem az ingert többször is, de szinte semmi nem jön, max. gázok) még egy kicsit, de szerintem ennek nem igazán van köze hozzá.

Szerintetek mi lehet ez? Felfázás vagy valami más?

2022. márc. 14. 04:56
A kérdező szavazást indított:
Felfázás
Valami más (megírom, hogy mire tippelek)
6 szavazat
 1/3 anonim válasza:
59%
Hasonló tüneteim voltak 1 hónapja, orvoshoz mentem. Csinált vizelet tesztet és azt mondta vese medence gyulladásom van. Kaptam rá gyógyszert és pár napon belül jobban lettem.
2022. márc. 14. 05:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább a székelés lesz a probléma. Mivel nem jön ki ezért olyan helyen van hogy nyomja pl a hólyagodat és azért érzed hogy ott fáj.
2022. márc. 14. 08:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Hasonlóan fáj most a hasam. Nálad mi lett?
2022. ápr. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!