Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 éves lányvagyok és a...

15 éves lányvagyok és a menszeszem már 54 napja késik. Terhes biztos nemvagyok! De mért késhet ilyen sokat?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 11:31
1 2
 11/14 vaszily katalin ***** válasza:
IRÁNY A NÖGYOGYÁSZAT.MEGÉRETÉL A KOMOJAB KAPCSOLATRA .DE NE SIESD EL.29 VAGYOK ÉN ELSIETEM.ANYIRA JOVOLT MIG NEMTUDTAM MI A SZEX.FIGYELD MEG A FIUKAT.MINDEGYIK CSAK AZT AKARJA.ÉN BEIGÉRTEM HOGY MAJD MEGKAPNAK HA EZT VAGY EZT MEGTESZIK.S UTÁNA JOT RÖHÖGTEM.DE EZEL VIGYÁZ.HA ISESMIT CSINÁLSZ.SOSE MÁZKÁJ EGYEDÜL.SZOVAL JÁTSZOTAM VELÜK.CSODA HOGY NEM ERÖSZAKOLTAK MEG.JOLÉGY SOK SIKERT.EGY ÖSZINTE JOAKAROD.EGY FÉRJES ASZONY.
2010. szept. 20. 08:01
 12/14 anonim válasza:

nyugi 18 éves korodra kb beáll addig előfordulhat ilyen

a nőgyógyászatot meg nem kell elkapkodni azzal is ráérsz

2010. szept. 20. 10:15
 13/14 anonim válasza:
Ha idegel, sosem felesleges dokihoz menni, legalábbis megbeszélni. Legalább 16-ig be kell állnia, különben nagyobb bajokat okozhat, ezt is a doki tudja eldönteni és segít. A láyomét (6 hó mini-pill) rendbehozta a doki, van két unokám, de a barátnőm - hát ő nem vinné nőgyógyászhoz ilyen fiatalon - most negyvenes a lánya és kínlódik, gyerek sehol.
2010. szept. 20. 17:20
 14/14 anonim válasza:
Ha 1x kimarad 2 hónapig az nem katasztrófa, mert vaószínű még nem állt be teljen rendszerettre a dolog, de ha tovább kimarad, akkor már menj mindenképp nőgyógyászhoz, mert nagyobb baj is lehet.
2010. szept. 21. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!