Canesten kombit elkezdtem a tegnapi napon használni, az első kúpot èjjel tettem fel, de ma megjött a menzim. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Menzi alatt nem szabad használni, de abbahagyni sem lehetne, elvileg...
Köszi előre is!
2022. márc. 12. 17:12
1/4 anonim válasza:
Ha elmúlik elhasználod a maradékot. Felesleges lenne feltenni, hiszen nem tud felszívódni, a vér kimossa.
2/4 A kérdező kommentje:
Ja, èrtem, köszönöm!
Igazából, attól ijedtem meg,hogy nem okozhatott-e màr az az egy is valamit, hogy menzi alatt a fertőzèseknek is jobban ki van téve az ember, ès nem jutott-e oda be az az anyag.
2022. márc. 12. 17:58
3/4 anonim válasza:
🤦
A hüvelykúp nem okoz fertőzést. Nem ez az oka annak, hogy menstruáció alatt nem használható, hanem ahogy az első is írta, nem volna hatásos, mivel olyankor a vérzés távozása miatt nem tud felszívódni.
A menstruáció elmúltával folytasd a terápiát.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom, hogy nem okoz...Csak azt gondoltam, hogy akkor is veszélyes ilyenkor használni, de akkor oké.
2022. márc. 12. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!