Méhsüllyedés, intimtorna. Esetleg hátrahajló méh. Van vele tapasztalatod? Mi? Hány évesen történt?
A hátrahajló méh egy adottság, nincs mit kezdeni vele, nem történik, van.
A méhsüllyedés erős fizikai igénybevételtől, akár szüléstől alakul ki, mert meglazulnak a szalagok, amik tartják a méhet bármilyen korban, illetve maga a kor is előhozhatja, hiszen idővel minden megereszkedik.
Én 30 körüli vagyok, és ekkor derült ki hogy hátrahajló a méhem. Míg a korábbi vizsgálati lapokon előrehajló volt.
Ezért is tartok méhsüllyedéstől.
Igaz, most menstruálok, de alulról kb 3-4 cm és már ott is van a méhnyak.
3# uhh
Hasonlót én is elkezdtem. Én egyszerű pilates, jóga élmény és érzés alapján.
Amit én legjatásosabbnek "éreztem", akkor, közben. Hogy elképzelem hogy alulról felfelé mozdítom a kismedence szervei körüli részt. A hasam is belapult közben.
Ezt csak párszor próbáltam. Eredményéről még nem tudok.
Te befizettem azt a borsos összeget, amikbe kerül a kriston torna? Vagy hol találkoztál ezzel?
Kedves kérdező,méhsüllyedésed egészen biztosan nincs,a méhszáj a ciklus során hol fentebb, hol lentebb helyezkedik el,mensi alatt pont lejebb,de a 3-4 centi még így sincs lent. Akinek süllyedt annak lesüllyed a hüvelybemenethez, vagy 1 centire, esetleg kissé ki is lóg,és idegentest érzése is van mintha " lenne benne valami"
A hátrahajló méh adottság,magától csak úgy nem változik. Két hüvelyi szülésem volt, extrán hátrahajló méhhel,és nem lett méhsüllyedésem,nincs inkontinenciám,de a kriston intimtornát azt csináltam,néha még most is szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!