Mennyire lehet normális? Orvos szerint az. Nekem nem annyira.
November óta nem jött meg csak hebe hóba verzek egy kicsit. Az orvos semmit sem lát magan orvoshoz járok havonta. Váltottunk másik gyógyszerre de azzal sincsen változás. Szerintetek mondjak neki valamit?
Nagyon szépen köszönöm 26/l
Ebből a leírásból kutya legyen, aki megérti a szitut.
Most akkor november óta volt vagy nem volt vérzésed? Mi pontosan ez a "hébe-hóba vérzek egy kicsit!?
"Váltottunk másik gyógyszerre" Miről mire? Milyen gyógyszert szedtél és miért?!
Ezek az infók nélkül megválaszolhatatlan a dolog...
Utoljára november 22 volt meg normálisan .
Gyógyszer szedése mellett. Néha ömlik belőlem a vér néha egy két csepp csak. De amikor meg kellene jönnie akkor nem jön meg. Noriel ről drovelis re váltottunk
Drága kérdező!
Akkor tisztázzuk a dolgokat, mert úgy tűnik, 26 éves létedre azért van nálad némi homály azzal kapcsolatban, ami történik veled.
Az általad megnevezett "gyógyszerek" hormonális fogamzásgátló tabletták.
A fogamzásgátló mellett NINCS MENSTRUÁCIÓ. Helyette úgynevezett megvonásos vérzés van.
A fogamzásgátlótól hosszútávon elvékonyodik a méhnyálkahártya, így a vérzés lehet egyre kevesebb, és nem feltétlenül a tablettamentes/placebótablettás napokon jelentkezik.
De ez nem jelez semmilyen problémát, teljesen rendben van, ahogyan ezt már az orvosod is elmondta.
Kedves Anonim!
Akkor miért minden leletem nel az szerepel hogy utolsó menstruáció? Ha nem annak nevezik? Mert az orvos is azt mondja. Minden beteg tájékoztaton az szerepel hogy a 21 tabletta vagy a 24 tabletta után menstruáció következik.. Lehet hogy nem vagyok tisztában a dolgokkal de akkor erre mi a válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!