Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szűz vagyok a tamponnal...

Szűz vagyok a tamponnal próbálkozok de nem megy valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ideje próbálkozok már minitamponnal de egyszerűen mintha valami beton fal lenne lent nekem. És mar annyira kellene az a tampon mert nagyon erős a vérzésem a betét egyáltalán nem elég. Úgy gondoltam először hogy felrakok égy mini tampont és úgy szépen lassan mindig nagyobbat rakok be de a mini se megy. Segítsetek lanyok mit csinaljak?

2022. márc. 7. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10 a suliban mindenképp jobb lenne a tampon,lehet csak akkor kellene cserélnem mikor hazaérek.Remélem boldogulok vele.
2022. ápr. 3. 14:52
 12/12 anonim válasza:
Szia én is szűzként használok tampont és már "megtanultam" felhelyezni. Első sorban az első hiba az szokott lenni (saját tapasztalat), hogy felfelé kezdtem tolni. Ez így nem fog sikerülni, mert hátrafelé kell elinditani (mint irtak páran ujjal ki lehet próbálni és érzed merre indul el a csatorna). A másik fontos meg hogy elképzelhető hogy a szűzhártya bezavar nekem is volt hogy feltétel közbe fájt, de próbálgatva megtaláltam a jó irányt, így ez már nem gond. Guggolva szoktam én is de csak a megszokás miatt. Nem próbáltam máshogy, lehet hogy működne, talán majd egyszer.
2022. máj. 18. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!